Искате ли да разберете по-добре мултиспектралното изобразяване и на какво е способно нашето решение?

Мултиспектралното изображение има способността да разкрива невидимото по неинвазивен начин, поради което много изследователи разчитат на този анализ като начална стъпка, защитавайки често чувствителните артефакти. Ако искате да разберете процеса и да получите представа за това как мултиспектралната светлина разкрива различни слоеве с нашето решение Rainbow MSI, тогава имаме интересен уебинар за вас.

Нашите CH експерти ще представят основите на мултиспектралното изображение, ще ви преведат през случаите на употреба и ще обяснят как нашето решение е идеално за получаване на автоматизиран и точен анализ. Ще получите демонстрация на гъвкавостта на решението и как то може да бъде съобразено с вашите нужди от изследвания и използваемост. Работата с мултиспектрални изображения може да бъде досадна, поради което създадохме напълно автоматизирана система, намаляваща риска от непоследователни и податливи на грешки данни.

Вижте сами колко бързо и лесно е решението за използване, без да се изисква задълбочено обучение за продукта, като следвате принципа: просто позиционирайте обекта и натиснете „Заснемане“. Освен това ще получите общ преглед на процеса на заснемане и основно въведение за това как данните могат да бъдат анализирани от софтуера.

Интересувате ли се да научите повече за възможностите на мултиспектралните изображения и как едно напълно автоматизирано решение постига резултати с безпрецедентна скорост? След това се присъединете към Ерик Йоаким и Джералд Шнитгер в този уебинар, където те ви дадат общ преглед на функциите и приложенията на решението Rainbow MSI. Можете да научите повече за Rainbow MSI Solution чрез бутона по-долу с по-подходящи материали, примерни пакети изображения и демонстрации на функцията на решението.