Phase One Среден Формат Камера Комплект

Комплектът метрични камери Phase One - iXM 100MP или iXM 50MP  - имат избор от четири RSM обектива. С малкия си размер и тегло, тези камери са лесно интегрирани в NEO, ZOE, NOA осигурявайки на потребителите предимствата и високото качество на камери със среден формат.

Пълна интеграция

Acecore интегрира iXM камерата в три модела безпилотни летателни апарати: ZOE, NEO и NOA, предлагащи бързи и ефективни, прости и надеждни решения за БЛА.

Новото IX Capture - софтуер за мобилни устройства

Уникално проектирано подпомагащо приложение за iOS, което позволява дистанционно управление на камерата. Приложението позволява пълен и лесен контрол на камерата чрез системата за дистанционно управление, с интуитивен и приятелски потребителски интерфейс.

Поток на видео
Настройки за автоматично или ръчно заснемане, определяне на ISO стойностите , скоростта на затвора и блендата
Автоматичен режим на заснемане, за да се даде възможност за заснемане на изображение по точки, фиксиране на разстояние или по времеви интервали
Фокусно разстояние
Качване на полетни планове

NEO

25 МИНУТИ ВРЕМЕ ЗА ПОЛЕТ / 9,0 кг ТОВАРОНОСИМОСТ / 8 ПЪРВОКЛАСНИ ДВИГАТЕЛЯ

УСТОЙЧИВ НА АТМОСФЕРНИ ВЛИЯНИЯ
Доверете се на Neo, за да завършите мисията, независимо от времето.

ВЪГЛЕРОДНИ ВЛАКНА
Лек, твърд и харизматичен.
Ние обичаме въглерода.

ХОЛАНДСКИ ДИЗАЙН
Нео е роден и израснал в Холандия с помощта на местни материали.

ADS-B  В ГОТОВНОСТ
Транспондерът излъчва GPS позицията директно на наземна контролна станция и самолет.

AES 256 КОДИРАНЕ
Шифрованата радиовръзка гарантира защитена операция.

ТРОЙНО ОСИГУРЯВАНЕ
Тройно подсигуреният автопилот ще компенсира всяка грешка.

ИЗТЕГЛИ БРОШУРА

 

ZOE

40 МИНУТИ ВРЕМЕ ЗА ПОЛЕТ / 6,0 кг ТОВАРОНОСИМОСТ / 4 ПЪРВОКЛАСНИ ДВИГАТЕЛЯ

УСТОЙЧИВОСТ
Летете до 40 минути, преди да смените батериите, или изберете свързано решение за неограничено време на полет.

ПРЕНОСИМ
Пътувайте до отдалечени места и изпълнявайте мисии с пъргавина.

ХОЛАНДСКИ ДИЗАЙН
Нео е роден и израснал в Холандия с помощта на местни материали.

ADS-B  В ГОТОВНОСТ
Транспондерът излъчва GPS позицията директно на наземна контролна станция и самолет.

AES 256 КОДИРАНЕ
Шифрованата радиовръзка гарантира защитена операция.

ТРОЙНО ОСИГУРЯВАНЕ
Тройно подсигуреният автопилот ще компенсира всяка грешка.

ИЗТЕГЛИ БРОШУРА

 

NOA

60 МИНУТИ ВРЕМЕ ЗА ПОЛЕТ / 20 кг ТОВАРОНОСИМОСТ / 6 ПЪРВОКЛАСНИ ДВИГАТЕЛЯ

УСТОЙЧИВ НА АТМОСФЕРНИ ВЛИЯНИЯ
Доверете се на Nоа, за да завършите мисията, независимо от времето.

БЕЗ ИНСТРУМЕНТНО СГЛОБЯВАНЕ
Noa може да бъде сглобен, без да използвате никакви инструменти, освен вашите ръце

ХОЛАНДСКИ ДИЗАЙН
Нео е роден и израснал в Холандия с помощта на местни материали.

FAA 107
Конфигурира се като <25kg / 55lbs MTOW, за да позволи легална работа на FAA 107

AES 256 КОДИРАНЕ
Шифрованата радиовръзка гарантира защитена операция.

МОДУЛЕН
Отделни стрели могат да бъдат премахнати и заменени за ремонт или надстройка

ИЗТЕГЛИ БРОШУРА

 

ДЖОРДЖ ХЕРЕЛИНК

George Herelink е наземна станция за управление на безпилотни летателни апарати с подобрен живот на батерията и проектирана за нуждите на картографиране и инспекция, както и за пилоти на безпилотни летателни апарати за сигурност и реагиране при извънредни ситуации. Изграден от ковани въглеродни влакна за лека, но здрава конструкция, George Herelink може да издържи няколко дни работа без презареждане.

Системата включва интегриран, разглобяем таблет Surface Go с предварително инсталиран софтуер за планиране на мисии, осигуряващ прости работни процеси за един оператор. Потребителите могат лесно да генерират полетни трасета за автономно картографиране на полети и безпроблемно да превключват между FPV екран и екран с полезен товар от едно и също устройство. И видео подаването, и управлението на безпилотни летателни апарати имат обхват до 16 км.

Наземна Станция Про

Контролерът Herelink може да бъде интефриран вътре в Acecore Ground Station pro, който включва вграден MSI компютър с безжична клавиатура и тракпад, който се подава директно към 16-инчовия супер ярък монитор против отблясъци. При настройка за двоен оператор се доставят два контролера Herelink: единият има контрол над безпилотния апарат (пилот в командването), а другият ще има обширен контрол върху камерата / полезния товар. Всеки контролер може да бъде изваден от наземната станция и използван независимо за оптимална мобилност.

Вътрешната батерия на GCS зарежда контролерите Herelink, докато е свързана.

ФРСКАЙ КОНТРОЛЕР

George FrSky е модулна базова станция, която позволява на дрон-пилотите да разширят функционалността на стандартните контролери FrSky, с до три FPV дисплея или други модули. Способен да захранва контролера и прикачените модули през множество полети, Джордж предоставя изключително удобен начин за управление на безпилотния самолет и полезния товар от една надстройка, премахвайки необходимостта от множество контролери и неефективно превключване.

С лека конструкция от въглеродни влакна и модулна система за бързо закрепване, George предлага идеален начин за безпроблемен преход, от пилотиране към работа с камера и полезен товар и обратно с лекота, улесняваща широк спектър от търговски и професионални мисии с безпилотни летателни апарати.

НАЗЕМНА ФРСКАЙ СТАНЦИЯ ПРО

Контролерът FrSky може да бъде конфигуриран като стационарна наземна станция. Вътре в здравия корпус има ултра ярък 15-инчов монитор, който може да се използва при ярка слънчева светлина осигурявайки на пилота или оператора на камерата необходимия му екран.

Използвайки предоставения статив от въглеродни влакна, наземната станция ПРО може да бъде настроена на всяка желана височина до 1,80 м. Благодарение на здравата си обвивка и изключително яркия голям монитор, наземната станция ПРО е много подходяща при мисии за сигурност, реагиране при извънредни ситуации и инспекция на живо с Neo, Zoe или Noa.