Директно управление на камерите

iX Capture позволява директен контрол на блендата, скоростта на затвора, ISO и други основни настройки. Независимо дали използвате сензорен екран или мишка, промяната настройките на камерата по време на полет е толкова проста, колкото едно кликване.

Управление на Много Камери

С iX Capture можете да контролирате до шест камери едновременно, което позволява пълен контрол на наблюдение и заснемане. Можете дори да изберете обработка на заснетия материал повреме на полет, за да спестите време.

Обратна Връзка в Реално Време

Следвайте всяко заснемане и наблюдавайте неговата експозиция, хистограма и GPS данни. Следвайте напредъка по времевата линия на експозицията, и знайте с увереност, че вашите изображения са заснети коректно.

Нови Функции за Последваща Обработка

Възможностите за пост обработка на iX Capture и усъвършенствания работен процес позволяват бързото производство на RGB и CIR изображения без деформаций. Изключително добра поддръжка обработката на 190MP / 150MP изображения.

Умножете Ефективността на Работния Процес

iX Capture съдържа всички инструменти в един пакет за да може потребителите да снимат, организират, редактират и обработват изображения в стандартни индустриални формати. Разширените му функции включват:
Поддръжка до шест камери за синхронизирано заснемане
Подобрени опции на входни данни - за гъвкава обработка на RAW или TIFF файлове в изображения без изкривяване
Множествен избор на изходни изображения - TIFF и JPEG файлове
Незабавна обратна връзка относно състоянието на обработка на едно изображение, както и на всички данни
Генериране на 3 и 4 лентови CIR и NDVI файлове от изображения, заснети от две синхронизирани и съвместно инсталирани Phase One RGB и NIR камери
Напълно автоматизирана обработка на 190MP / 150MP RGB изображения
Пълна поддръжка за генериране на CIR изображения от 190MP / 150MP

Директно управление на камерите

Директно управление на камерата
iX Capture Mobile директно контролира настройките и функциите на Phase One Industrial камери, включително:
Индикации за състоянието на различни компоненти на системата
ISO, експозиция и бленда
Ръчно или автоматична експозиция
Ръчно или автоматично заснемане

Метод на Заснемане

Режим на разстояние
Режим на време
Режим на пътни точки
Ръчно управление

HDMI Изглед

Видео (HDMI), стрийминг от камери Phase One по време на полетите
HDMI наслагване, за да продължи и следи настройките на камерата, докато сте в режим на стрийминг предаване на HDMI

Фокусиране

Фокус и фокус пийкинг са на разположение

Инсталиране на iX Flight

iX Flight е инсталиран на iX Controller Phase One.

Системата е интегрирана със стабилизатора SOMAG и GNSS/IMU от различни видове.

Работа с iX Flight

iX Flight предоставя на пилота височина и локализатор на посоката, което позволява лесно прихващане на линиите за аерофотография.

Стандартните маркери за завой показват наземни коловози които самолетите трябва да следват при изпълнение на завои, осигурявайки ясни индикации за точното време и скоростта с която да завиват осигурявайки по-ефективни и плавни прехващания на следващия ред. Вземането на решения става лесно с функцията "време/разстояние до началото/края на реда".

Страничните отклонения и височините се представят на пилота чрез ясен индикатор за отклонение. Лесно е да се поддържат линиите в рамките на няколко метра странично и няколко фута височинно отклонение.

iX Flight се счита за най-доброто приложение в своята категория - Изпълнение на Аерофотографски План на Полета.

DTM Включване

С включването на DTM в планирането, iX Plan гарантира, че достигането на необходимото Разстояние за Наземно Разделяне (GSD) е извършено.

Импортиране на Географски Данни

С помощта на интернет връзка са налични лицензирани ресурси за импортиране на географски данни които подпомагат планирането. SRTM DTM, Google Earth данни и Open Street Maps могат да бъдат импортирани и използвани за планиране. KML файлове на Google Earth и други типове файлове със стандартна дефиниция на площ могат да се използват за определяне на проектна област.

Генериране на Отчети

iX Plan генерира отчети и експортира данни до Ексел за изчисляване на разходите по проекта.

Приложения по Ваш Начин

С SDK Phase One имате висока степен на контрол върху това какви параметри да приложите докато заснемате или обработвате изображения от Phase One камера. Например, можете да зададете честотата на заснемане ако имате нужда снимките ви да бъдат заснети в точни интервали от време, точно както можете да обработвате даден набор от файлове с определени зададени параметри (например експозиция + 1, баланс на бялото при 5500 Kelvin).

Какво е Включено

Phase One SDK включва интерфейсни компоненти към вашите персонализирани приложения за да работят с камерите Phase One в настроения производствен ред.  Той също така включва компоненти, за да автоматизирате обработката на изображения с вашите настройки чрез обработващия механизъм Capture One без да се нуждаете от зареждане или навигиране на стандартния потребителски интерфейс на Capture One. В допълнение, Phase One SDK включва справочна документация и примерни приложения за насоки и вдъхновение. В комплекта с Phase One SDK е безплатен достъп до актуализации на SDK и онлайн поддръжка (до пет случая на поддръжка годишно).

Capture One Processing Engine

Capture One Processing Engine (COPE) е инструмент от командния ред, използван за изпълнение на последваща обработка на файлове с изображения на Phase One. Той се използва като алтернатива на процесора за изображения Capture One Pro за потребители които търсят по-гъвкав, индустриален инструмент за обработка. COPE се използва за настройка на конкретни параметри, които след това автоматично се реализират при обработката на изображенията. Едни и същи параметри могат да бъдат приложени на множество изображения. Много от функциите, включени в Capture One, също са достъпни чрез COPE. Например, COPE може да се използва за настройка на формати на изходните файлове, Цветна Температура, Яснота, Възстановяване на сенките, Насищане и много други.

Как да започнете с SDK

Phase One SDK се предлага като годишен абонамент за 2,995 USD / 1,995 EUR (без ДДС). Моля, свържете се с нас за поръчка на SDK, като попълните формата SDK. За да започнете с SDK, трябва да прочетете и приемете лицензионното споразумение за софтуер за Phase One SDK.

Повече Информация

Можете да се запознаете с това какво може да направи SDK Phase One чрез този документ: Phase One CaptureCore SDK 12.1.0. Освен това, моля, вижте раздела  SDK FAQ за отговори на често задавани въпроси.

Съвместимост

Phase One SDK е съвместим със следния софтуер и хардуер:
Операционни системи/софтуер
Windows 8.1®, Windows 10® в 64-битови версии
Mac OS X 10.12.6 или по-нова версия (за използване с цифрови гърбове Phase One)
Linux (Ubuntu 16.04 LTS)
Phase One SDK е съвместим с процесорното ядро Capture One 12.1.0. Това означава, че посочването на дадена настройка за изображение чрез SDK и софтуера Capture One, ще се рендерира същия резултат.

Поддържани Устройства

Phase One iXM-MV150F Achromatic, iXM-MV150F, iXM-MV100 Achromatic, iXM-MV100, iXM-RS150F Achromatic, iXM-RS150F, iXM-RS100F Achromatic, iXM-RS100F, iXM 100 Achromatic, iXM 100, iXM 50, iXG 100 MP Achromatic, iXG 100MP, iXG 50MP, iXU-RS 1000, iXU-RS 1000 NIR, iXU-RS 180, iXU-RS 160, iXU-RS 160 Achromatic, iXU-R 1000, iXU-R 1000 NIR, iXU-R 180, iXU-R 160, iXU-R 160 Achromatic, iXU 1000, iXU1000 NIR, iXU 180, iXU 160, iXU 160 Achromatic, iXU 150, iXA-R 180, iXA-R 160, iXA-R 160 Achromatic, iXA 180, iXA 160, iXA 160 Achromatic, IQ4 150MP, IQ4 150MP Achromatic, IQ4 100MP Trichromatic, IQ3 100MP Trichromatic, IQ3 100MP Achromatic, IQ3 100MP, IQ3 80MP, IQ3 60MP, IQ3 50MP, IQ280, IQ260, IQ250, IQ1 100MP, IQ180, IQ160, IQ160 Achromatic, IQ150, IQ140

Какво е Capture One?

Capture One продължава да е водещ в редактирането на RAW файлови изображения.

Експертизата от създаването на персонализирани цветни профили за повече от 400 камери в комбинация с нашата безмилостна отдаденост на творческата свобода донесе признание за работния процес на Capture One, за нашето изключително цветово управление и прецизни инструменти за редактиране.

Ние разработваме нашия софтуер с амбицията да ви даде възможност да постигнете своята креативна визия чрез плавен, ефективен работен процес което го прави професионален избор в софтуера за изображения.

Пълен Контрол

Всеки инструмент в Capture One е предназначен да ви даде пълен контрол върху всички аспекти от процеса на редактиране - запазване, възстановяване и оптимизиране на цялата информация от вашите RAW файлове. Пълният набор от инструменти предлагат широки възможности за постигане на винаги перфектни резултати.

Ползата от RAW

Заснемането на RAW файлове дава широк спектър от възможности за настройване на вашите изображения, тъй като RAW файловете разполагат с цялата гама от заснетата информация налична от вашата камера. Capture One е фокусиран върху това да извлечете максимума от всеки RAW файл. Всички поддържани модели и обективи на камери имат персонализирани профили, за да гарантират най-добрите налични цветове и детайли. Capture One предоставя солидно решение за редактиране на всеки поддържан RAW формат.

Свързано Заснемане

Capture One е водеща в отрасъла за свързано заснемане(камера/компютър) той е бърз, гъвкав и надежден за тези фотографски сесии където скоростта и точността са важни. Снимайте директно през компютъра си за почти моментално преживяване при гледане - със или без незабавни настройки. Активирайте Live View за по-лесно композиране при заснемане на натюрморти.

Работна среда и Ефективност

От персонализирани инструменти, клавишни комбинации до графично ускорение и моментално свързано заснемане - Capture One е създаден, за да сведе до минимум работното натоварване и да увеличи максимално вашата ефективност. Проектирайте собствено работно пространство и преценете свой собствен начин на работа в Capture One.