Phase One предлага прецизно решение, което опростява процесите на заснемане и картографиране. То предоставя на професионалистите неограничени въздушни данни, като същевременно спестява време, пари и човешки ресурси.

Метричните камери Phase One, с избор от 35мм. или 80мм. RSM обектив, позволяват на потребителя без усилие да изпълняват мисии за картографиране, да заснемат изображения с висока разделителна способност и да създават 2D и 3D карти.

Вятърните турбини изискват засичане на щети с милиметров размер, с бърз ремонт и минимално влияние върху работата на турбината или върху околната среда. Сензорът с голяма площ на iXM осигурява близък и подробен поглед върху всички части на турбината. Това може да предотврати внезапна повреда, като открие предстоящи повреди и признаци на износване.

Едно от основните предизвикателства, пред които са изправени железниците, е предотвратяването на повреди по релсовия път. Проверката на хиляди мили пътека трябва да се извършва бързо, за да се избегнат смущения в трафика.

Phase One предлага платформа, позволяваща предсказуема поддръжка, която не само намалява разходите и рисковите операции на наземните екипи, но също така увеличава скоростта и прецизността на събирането на данни

Инспекцията на електропроводите с помощта на дронове е най-доброто решение. Това се дължи на способността му да покрива голяма повърхност по време на всеки полет и да осигурява точна визуализация на компонентите на електропровода, както и на околните обекти.

Камерите Phase One позволяват по-бързо и по-точно събиране на визуална информация. Те също така позволяват на енергийните компании да се съсредоточат върху откриване на неизправности, ефективен ремонт, стратегически конструкции и планиране на поддръжката, като същевременно минимизират рисковете за екипите за проучване.

Геопространствените продукти позволяват по-добро планиране, изграждане и поддръжка на инфраструктура, включително пътища и мостове. Ефективната проверка на остарялата инфраструктура и бързото идентифициране на основните слабости са от решаващо значение. Камерите Phase One предоставят усъвършенстван инструмент за наблюдение на пътища и мостове. Те помагат при изпълнението на такива проекти, като същевременно минимизират времето, риска за хората и прекъсването на трафика.

Тръбопроводната инфраструктура трябва да бъде постоянно наблюдавана поради потенциална заплаха за живота и икономически загуби. Търсенето от нефтените и газовите компании на надежден инструмент за проверка е изцяло задоволено от Phase One Cameras, които осигуряват максимално покритие и оперативна гъвкавост. Те позволяват бърза оценка на състоянието на тръбите, прецизна идентификация на ерозия, открити тръби, обрастване с растителност и много други. Те също така помагат на вземащите решения при приоритизиране на мисиите за поддръжка и ремонт.