Компоненти на решенията за сканиране на плоски оригинали

Решенията за сканиране на плоски оригинали на Phase One се състоят от система от камери, копирна колона и Capture One CH. Разгледайте пълното портфолио от сканиращи решения на Phase One в Ръководството за решения - достъпно като изтегляне в долната част на този раздел.

iXH / iXG камера система

Системата от камери Phase One iXH/iXG се предлага с обективи Phase One UltraRes RS 72mm MkII и Schneider Kreuznach 72 мм RS, оборудвани с Reliance затвора, оценен на 1 милион гаранционни задействания и позволяващ надеждно и последователно заснемане на най-фините детайли с минимални вибрации.
iXH/iXG Камера Системата е оборудвана с PPI-Assist, който прецизно измерва разстоянието до обекта и записва PPI, изобразителното поле и увеличение, което улеснява позиционирането на iXH/iXG на всеки копирен статив за дадено приложение на сканиране. В комбинация Phase One AutoColumn и Capture One CH, iXH/iXG Камера Системата предоставя автоматизирано позициониране на камерата за определен PPI.

XF Камера Система

Системата Phase One XF се предлага с обектив Schneider Kreuznach LS 80 mm f / 2.8, което гарантира, че остротата и детайлите се поддържат в цялото зрително поле.

Изградена върху дългогодишен опит в пазара на фото-камери от най-висок клас, XF Камера Система носи ненадминато качество, точност и надеждност и поставя нов стандарт за гъвкава платформа, оборудвана с всичко необходимо за възпроизвеждане на възможно най-високо ниво.

AutoColumn RPS 2300XL

Phase One RPS 2300XL е разработен с моторизирана технология AutoColumn, за да работи с ефективна работа с iXG Camera System и Capture One CH.

Phase One RPS 2300XL разполага с високо прецизно позициониране на камерата и насочено подвижно рамо на камерата. Изравняваща глава на камерата осигурява точно и бързо позициониране.

Предлагат се опции за монтиране на стена за колоната 2300XL, както и ъпгрейди за съществуващите RPS 2300 продукти.

Спецификации:
Основна плоча - 100 x 75 cm
Височина на колоната - 2,30 m
LED плоскост за влагане - 42 x 32 cm
Максимално натоварване - 10 кг
Планка за монтаж на камерата - Arca Swiss тип бързо освобождаване

Phase One RSP 2-Движения

Стойката за копиране Phase One RSP 2-Motion добавя регулируем, моторизиран 100 x 80 cm плот, което позволява по-голяма гъвкавост и използване на различни обективи при сканиране на по-големи предмети. Базата може да бъде снабдена със стоманена ламарина до формат DIN A0 за магнитно закрепване на големи чертежи, карти и др.
Спецификации:

Обща височина - 227 cm
Максимална работна височина - 160 cm
Напречно сечение на колоната - 120 x 80 mm
Максимално натоварване - 10 кг (носител на камера), 15 кг (плот)
Основна плот- 100 x 80 cm
Платформа за камера - 13 x 13 cm
Свързваща резба- 1/4 "/ 3/8"
Необходимо пространство на пода (ШхД) - 100 х 126 см

Capture One CH - софтуер за Културно Наследство

Capture One CH е професионално решение за бързо заснемане, създаден за общността на Културното Наследство. Изграден върху известния софтуер Capture One, изданието Cultural Heritage предлага високоспециализиран набор от функции, който осигурява значително по-бърз репрографски работен процес по време на заснемане и постпродукция.
Новият режим Slipstream - опростен потребителски интерфейс - позволява заснемането да се извършва от по-малко квалифицирани оператори и ускорява работния процес, особено при работа с големи колекции и големи обеми документи.